Είσαι μαθητής/φοιτητής ή γονέας; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μάθε όσα χρειάζεται για την επιδότηση αγοράς Laptop, Tablet & Desktop

Απαντάμε απλά και συνοπτικά στις απορίες σας. Σε εμάς θα προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα συσκευή με επιδότηση από το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα.Απλά και σύντομα: Τι είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»;
Είναι ένα πρόγραμμα για απόκτηση tablet, laptop ή PC / All-In-One με επιδότηση (voucher) €200 για 560.000 μαθητές και φοιτητές 4 ως 24 ετών, με εισοδηματικά κριτήρια για την οικογένεια του μαθητή/φοιτητή. Πρακτικά, ο δικαιούχος λαμβάνει ένα SMS με κωδικό (voucher) €200 που εξαργυρώνει εύκολα και γρήγορα στο e-lenovo.gr και αποκτά νέα συσκευή δωρεάν ή με επιδότηση!
Είμαι δικαιούχος για voucher €200;
Κατ’ αρχήν δικαιούχοι είναι οι μαθητές από 4 ετών ως 18 και οι φοιτητές ως 24 ετών. Επίσης, εξαρτάται από το «ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα» ως 6.000 ευρώ, που πρακτικά σημαίνει 10.500 ευρώ για μια οικογένεια με δύο γονείς και ένα παιδί ή 12.000 ευρώ με δύο παιδιά. Εάν η οικογένειά σου ήταν δικαιούχος επιδόματος παιδιού του ΟΠΕΚΑ στη πρώτη εισοδηματική κατηγορία το 2020, τότε παίρνεις το voucher ευκολότερα στη πρώτη φάση του προγράμματος!
Πού – Πώς – Πότε παίρνω voucher;
Αίτηση και πληροφορίες στο www.digital-access.gov.gr
Στις 5 Απριλίου 2021 ανοίγει η πλατφόρμα για τη πρώτη φάση του προγράμματος για δικαιούχους ΟΠΕΚΑ πρώτης κατηγορίας 2020, ενώ σύντομα θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους δικαιούχους. Αν είσαι μέσα, πάρε το voucher και ξεκίνα να αναζητάς τη συσκευή που θα αποκτήσεις! Η εξαργύρωση δεν ξεκινά άμεσα αλλά σε λίγες μέρες και θα γίνεται στο e-lenovo.gr εύκολα και γρήγορα, με ασφαλή διαδικασία και άμεση παράδοση.
Τι κάνω όταν πάρω το voucher;
Πας στο e-lenovo.gr και αποκτάς εύκολα και γρήγορα τη συσκευή που θέλεις, με απλά βήματα: (1) Βάζεις στο καλάθι μία εγκεκριμένη για το πρόγραμμα συσκευή (2) Πας στο ταμείο/checkout, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και εξαργυρώνεις το voucher που έλαβες με SMS στο κινητό σου και (3) ολοκληρώνεις τη παραγγελία και η συσκευή βρίσκεται στο δρόμο για σένα!
Τι συσκευή μπορώ να αποκτήσω με voucher;
Tablet, Laptop, Desktop ή All-In-One PC. Αλλά όχι οποιοδήποτε! Για κάθε κατηγορία υπάρχουν ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να καλύπτονται, ενώ όλες οι συσκευές πρέπει να έχουν λογισμικό ασφάλειας διαδικτύου και εγγύηση δύο ετών. Στο e-lenovo.gr εξασφαλίσαμε απόθεμα χιλιάδων συσκευών σε τεράστια ποικιλία για σένα και μαρκάραμε τις συσκευές που καλύπτουν τις προδιαγραφές με το σήμα ‘Ψηφιακή Μέριμνα – Εγκεκριμένο’.
Θέλω συσκευή που δεν κάνει ακριβώς €200 ευρώ, τι κάνω;
Αν η επιλογή σου κοστίζει ως €200 ευρώ, την έχεις δωρεάν! Αλλιώς το ποσό του voucher αφαιρείται από το καλάθι σου και πληρώνεις τη διαφορά με όποιο τρόπο σε βολεύει: κάρτα, κατάθεση ή αντικαταβολή στη πόρτα σου!
Στην οικογένειά μας έχουμε περισσότερα από ένα voucher, να τα συνδυάσω;
Ναι! Μπορείτε να συνδυάσετε εώς και τρία (3) voucher ανά οικογένεια και έτσι να έχετε επιδότηση στην αγορά μίας συσκευής ως και €600 ευρώ. Αν πάλι προτιμάτε να πάρετε μία συσκευή καθένας, τότε εξαργυρώστε χωριστά τα voucher.
Μπορώ να αγοράσω με τιμολόγιο;
Όχι, το πρόγραμμα επιτρέπει μόνο Απόδειξη Λιανικής Πώλησης.
Μπορώ να πάρω και άλλα είδη μαζί;
Ναι, αλλά θα τα πληρώσεις πρόσθετα, μαζί με όποια διαφορά ίσως έχει προκύψει από την αγορά σου. Το voucher επιδοτεί μόνο τα εγκεκριμένα tablet, laptop, desktop ή All-In-One PC.
Θα με βοηθήσετε να διαλέξω;
Φυσικά! Έχουμε τεράστια γκάμα και μας ενδιαφέρει να επιλέξετε το καλύτερο. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις προτάσεις μας! Ακόμα καλύτερα, κάλεσε στο 215.215.0800 ή στο 231.231.0800 από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ καθημερινές, ή το Σάββατο πρωί και ένας ειδικός θα σε ξεναγήσει, απλά, γρήγορα και σωστά.Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της πλατφόρμας στην οποία μαθητές και φοιτητές θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το voucher 200 ευρώ.
Μάθε πρώτος τις νέες παραλαβές, αποκλειστικές προσφορές, ενδιαφέροντα νέα και διαγωνισμούς!


 
Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα υλοποιείται από τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.


Η εταιρεία μας θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να σας ενημερώνει σχετικά με το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα και να σας στέλνει προτάσεις, προσφορές και νέα σχετικά με το ενδιαφέρον σας Μπορείτε άμεσα να αλλάξετε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο 'Unsubscribe' ή 'Διαγραφείτε' από τη λίστα, που φροντίζουμε να υπάρχει σε κάθε επικοινωνία μας. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο info@lenovoexclusive.gr. Τηρούμε μέτρα ασφαλείας και αυστηρές διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Δείτε αναλυτικά τα δικαιώματά σας, τους όρους χρήσης και πληροφορίες για την οδηγία GDPR στο www.e-lenovo.gr/terms .