facebook-hidden-img

Τρόποι Πληρωμής

Εξοφλήστε τις αγορές σας εύκολα !

 

Οι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι εξής:

 

 

1. Με αντικαταβολή

 

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοσή της! Για την υπηρεσία αντικαταβολής υπάρχει ένα πολύ μικρό πρόσθετο κόστος (2 ευρώ).

Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με μετρητά στον υπάλληλο της courier που θα χτυπήσει την πόρτα σας. Συνήθως οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier επιτρέπουν τη πληρωμή αντικαταβολής και με πιστωτική κάρτα, εάν επισκεφθείτε το κοντινότερό σας γραφείο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοιωνήστε μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιο ασφαλές και απλό να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με κάρτα κατά τη παραγγελία σας!

Τον τρόπο αποστολής θα μπορέσετε να τον επιλέξετε κατά την διεκπεραίωση της online παραγγελίας σας ή κατά την επικοινωνία σας μαζί μας.

Σημείωση: Σύμφωνα με το Ν.4446/2016 αρ. 69 παρ. 2 οι αγορές που είναι ίσες ή ξεπερνούν το ποσό των 500 ευρώ δεν δύναται να εξοφληθούν με μετρητά. Συνεπώς, οι προτεινόμενοι τρόποι είναι είτε η τραπεζική κατάθεση- τραπεζική μεταφορά μέσω e-banking είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

 

2. Με χρέωση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Visa, MasterCard, Maestro)

 

To www.e-lenovo.gr χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες ηλεκτρονικών πληρωμών της EUROBANK με κρυπτογράφηση SSL / TLS 1.1 και πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Η συναλλαγή γίνεται κάτω από την ασφαλή πλατφόρμα SSL και η χρέωση της κάρτας είναι άμεση. 

 

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταχωρούνται στο κατάστημά μας αλλά μόνο στην τράπεζα που σας κάνει την χρέωση. 

 

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι ακολουθούμε πολιτική επιβεβαίωσης των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας, για τη δική σας ασφάλεια. 

 

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ασφαλή υπηρεσία Verified by VISA ή την αντίστοιχη υπηρεσία MasterCard® SecureCode™. Η υπηρεσία αυτή προστατεύει τα δεδομένα του κατόχου της κάρτας με τον δικό του προσωπικό κωδικό. Είναι απλό στη χρήση, αξιόπιστο, ασφαλέα και γρήγορο. Συγκεκριμένα, μέσω της χρήσης ενός μοναδικού Προσωπικού Κωδικού Ασφαλείας που εσείς θα δημιουργήσετε κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών σας αγορών, θα μπορείς να χρησιμοποιείτε με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά την κάρτα σας. Η εισαγωγή του Προσωπικού Κωδικού (Verified by VISA ή MasterCard® SecureCode™) κατά τη διάρκεια μιας αγοράς σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα επιβεβαιώνει ότι είστε ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος της κάρτας. Εάν εισαχθεί λανθασμένος Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας, η αγορά δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί. Ακόμα και αν κάποιος ξέρει τον αριθμό και τα λοιπά στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, η αγορά δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τον Προσωπικό Κωδικό Ασφαλείας. Επιπλέον, μόνο με τη χρήση Προσωπικού Κωδικού επιβεβαιώνεται άμεσα η πληρωμή σας και κερδίζετε πολύτιμο χρόνο για την γρήγορη εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Επιλέγοντας αγορά με πιστωτική κάρτα, αποδέχεστε αυτόματα τους όρους συναλλαγής μας :

 

- Η Lenovo Exclusive δικαιούται να ζητήσει επιβεβαίωση συναλλαγής από την εκδότρια Τράπεζα της Κάρτας του κατόχου. Στην περίπτωση κατά την οποία, λάβει αρνητική απάντηση ή δεν λάβει καμία απάντηση, δικαιούται για λόγους διασφάλισης, να ακυρώσει την αγορά και να επιστρέψει στο ακέραιο το ποσό της συναλλαγής στον πελάτη χωρίς άλλη υποχρέωση, μέσω της πιστωτικής του κάρτας (ακύρωση: cancel/void ή να επιστροφή: refund). Η ενημέρωση του πελάτη για την παραπάνω ενέργεια θα πραγματοποιείται μέσω e- mail ή τηλεφωνική επικοινωνία, στα στοιχεία τα οποία έχουν δηλωθεί κατά την παραγγελία.

 

- Η Lenovo Exclusive ενδέχεται να ζητήσει από τον χρήστη να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την διεύθυνση κατοικίας του ή κεκαλυμμένο αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας, πριν την οριστική εκτέλεση της παραγγελίας.

 

- Πιστωτικές κάρτες ξένων χωρών εκτός Ελλάδος είναι πιθανό να μη γίνουν αποδεκτές από το σύστημα ελέγχου ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 

- Χρήση προσωπικής πιστωτικής κάρτας για αγορά από διαφορετικό άτομο ή προς διαφορετική επιχείρηση είναι πιθανό να μη γίνει αποδεκτή από το σύστημα ελέγχου ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

 

Για την παραλαβή αγορών που έχουν πληρωθεί με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από το κατάστημα μας θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Δεν επιτρέπεται η παραλαβή από κατάστημα courier αν δεν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία Verified by VISA ή MasterCard® SecureCode™.

 

ΔΟΣΕΙΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας από το www.e-lenovo.gr με δόσεις! Οι δόσεις προσφέρονται άτοκα όπου αναφέρεται για συγκεκριμένο αριθμό δόσεων, διαφορετικά είναι έντοκες με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 9,9%.

Οι τιμές των ειδών με δόσεις εμφανίζονται στην σελίδα κάθε είδους ενημερωτικά. Κατά την πληρωμή της αγοράς σας, εμφανίζεται αναλυτικά στο ‘καλάθι αγορών’ η επιλογή σας να αγοράσετε με δόσεις, καθώς και τυχόν επιβάρυνση αν έχετε επιλέξει έντοκες δόσεις. Το σύνολο κόστους της αγοράς σας, καθώς και το ποσό της εκάστοτε δόσης, εμφανίζονται στην οθόνη σας πριν ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Μία κάρτα μπορεί να δεχτεί δόσεις μόνο αν υπάρχει διατραπεζική συμφωνία. Αν η κάρτα σας δεν μετέχει στο πρόγραμμα δόσεων τότε η συναλλαγή θα απορριφθεί ή θα χρεωθεί ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής (εξαρτάται από την τράπεζα/εκδότη της κάρτας), ανεξάρτητα αν έχετε επιλέξει δόσεις κατά την επιλογή της πληρωμής σας.

Μπορείτε εδώ να ελέγξετε εάν η κάρτα σας υποστηρίζει δόσεις!

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΔΟΣΕΙΣ
Εισάγετε τα πρώτα 6 ψηφία της κάρτας σας
για να ελέγξετε αν υποστηρίζει δόσεις
(τα ψηφία που δίνετε, ΔΕΝ αποθηκεύονται)

 

 


3. Άμεση Τραπεζική Μεταφορά μέσω IRIS


Κάντε τις αγορές σας στo e-lenovo.gr εύκολα και γρήγορα μέσω της υπηρεσίας IRIS! Πληρώστε αμέσως με μεταφορά πίστωσης κατευθείαν από τον λογαριασμό σας με τα λιγότερα κλικ. Το IRIS σας παρέχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον της δικής σας τράπεζας για τη βελτίωση της ποιότητας της ψηφιακής σας ζωής. Οι συναλλαγές γίνονται πολύ εύκολα, χωρίς εγγραφή και άλλους κωδικούς πρόσβασης και ακολουθώντας τη γνώριμη διαδικτυακή τραπεζική εμπειρία που έχετε ήδη. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια, μέσω ισχυρού έλεγχου ταυτοποίησης και αφήνονται τα ευαίσθητα δεδομένα πληρωμών να παραμείνουν στην τράπεζά σας χωρίς καμιά κοινοποίηση των προσωπικών στοιχείων ασφαλείας σας σε τρίτους. Η επιβεβαίωση των συναλλαγών γίνεται σε πραγματικό χρόνο από την τράπεζα σας.

 

 

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής «κατάθεση σε τράπεζα», η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό άμεσα (εντός 24 ωρών από την παραγγελία). Σε περίπτωση μη κατάθεσης, η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση. Για να αποφύγουμε προβλήματα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα είμαστε στη διάθεσή σας διαρκώς έως την ολοκλήρωσή της! Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα σας και ο αριθμός παραγγελίας.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στο info@lenovoexclusive.gr, με θέμα «Κατάθεση σε τράπεζα».

 

 

5. tbi bank

α) Βuy Now Pay Later - 4 δόσεις με Χρεωστική Κάρτα

Τώρα, ό,τι κι αν χρειάζεσαι, μπορείς να το αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα, μέσω του e-Lenovo.gr. Κάνε σήμερα τις αγορές σου με 4 ισόποσες δόσεις, ακόμα και αν δεν διαθέτεις πιστωτική κάρτα,  ξεκινώντας με την πρώτη πληρωμή από σήμερα με χρήση χρεωστικής κάρτας!
Αφορά αγορές ως 300€
*Κόστος υπηρεσίας 1€/πληρωμή (Συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο πληρωμών)

 

β) Πρόγραμμα δόσεων (ως 60) χωρίς κάρτα

Πείτε «ναι» στις επιθυμίες σας και καλύψτε άμεσα τις ανάγκες σε εξοπλισμό Lenovo με το πρόγραμμα δόσεων (ως 60) χωρίς κάρτα στο e-Lenovo.gr σε συνεργασία με την tbi bank. 
Η διαδικασία είναι εύκολη, απλή, γίνεται online και διαρκεί μόλις λίγα λεπτά!
Aφορά αγορές από 301€ ως 10.000€
 

 

 

Lenovo Exclusive Informatics SMPC

ΑΦΜ 800579668

 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 

EUROBANK 0026.0388.22.0200281130

IBAN GR53 0260 3880 0002 2020 0281 130

 

ALPHA BANK 811.00.200.200.4330

IBAN GR84 0140 8110 8110 0200 2004 330

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 744/001885-66

IBAN GR45 0110 7440 0000 7440 0188 566

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5239-071587-496

IBAN GR31 0172 2390 0052 3907 1587 496

 

ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΜΟΝΟ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ EUROBANK

EUROBANK IBAN GR53 0260 3880 0002 2020 0281 130

BIC/SWIFT: ERBKGRAA (Branch Code: 388)

Σε αντίθετη περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με €10 έξοδα διαχείρισης και όλα τα τραπεζικά έξοδα της μεταφοράς.

 

Επωφεληθείτε άμεσα από την μοναδική ποιότητα και την τεράστια ποικιλία της Lenovo Exclusive, με τους καλύτερους όρους της αγοράς.

 

Eπίσης, διαβάστε αναφορικά με την Παρακολούθηση της παραγγελίας σας >>