facebook-hidden-img


Απαντάμε απλά και συνοπτικά στις απορίες σας. Σε εμάς θα προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα συσκευή με επιδότηση από το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμναm II.Απλά και σύντομα: Τι είναι το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα II»;
Είναι ένα πρόγραμμα για απόκτηση tablet, laptop ή PC / All-In-One με επιδότηση (voucher) €200. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξασφαλίζει σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε εκπαιδευτικές δημόσιες και ιδιωτικές δομές της χώρας, αλλά και σε οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη, καθώς και ανηλίκους υπό επιτροπεία, που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας και επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021, ένα voucher 200€, για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.
Είμαι δικαιούχος για voucher €200;
Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ, καλύπτει δύο κατηγορίες δικαιούχων και ωφελούμενων που μπορούν να συμμετέχουν:
 1. ΠΥΛΩΝΑΣ Α: οι εκπαιδευτικοί του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (Εκπαιδευτικό Προσωπικό, Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό) που:

  α.1 είτε είναι παρόντες (δεν έχει καταχωρηθεί απουσία στην τοποθέτηση τους) σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), τα οποία βρίσκονται στην Ελλάδα,

  α.2 είτε απουσιάζουν (έχει καταχωρηθεί απουσία στην τοποθέτηση τους) λόγω συγκεκριμένης αιτιολογίας όπως ορίζεται από το Πρόγραμμα.

 2. ΠΥΛΩΝΑΣ Β:
  • Οικογένειες με εξαρτώμενα μέλη ηλικίας από 4 έως και 24 ετών που σπουδάζουν σε μία από τις επιλέξιμες για το Πρόγραμμα βαθμίδες εκπαίδευσης του προγράμματος.
  • με κύρια κατοικία σε περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές κατά το ημερολογιακό έτος 2021, όπως αυτές ορίζονται στο πρόγραμμα.
  • οι οποίες έχουν υποστεί ζημιές λόγω των προαναφερθεισών πυρκαγιών και έχουν αποδεδειγμένα καταστεί προσωρινά ή μόνιμα μη κατοικήσιμες.
Πού – Πώς – Πότε παίρνω voucher;
Οι Δικαιούχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, υποβάλλουν Αίτηση Επιχορήγησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr-ΕΨΠ).
Το φυσικό πρόσωπο που είναι ο Αιτών υποβάλλει την αίτηση για τον ίδιο (Πυλώνας Α) ή για την οικογένεια του (Πυλώνας Β) Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται υποχρεωτικά η προηγούμενη αυθεντικοποίηση του αιτούντος με τη χρήση των προσωπικών κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (taxisnet).
Ακολουθεί ο έλεγχος της Αίτησης και ο έλεγχος των κριτηρίων. Μετά την οριστική έγκριση της Αίτησης Επιχορήγησης εκδίδονται ηλεκτρονικά οι επιταγές (vouchers), τις οποίες ο Δικαιούχος μπορεί να αξιοποιήσει για την αγορά επιλέξιμου εξοπλισμού.
Τι κάνω όταν πάρω το voucher;
Πας στο e-lenovo.gr και αποκτάς εύκολα και γρήγορα τη συσκευή που θέλεις, με απλά βήματα:
 1. Βάζεις στο καλάθι μία εγκεκριμένη για το πρόγραμμα συσκευή
 2. Πας στο ταμείο/checkout, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και εξαργυρώνεις το voucher που έλαβες με SMS στο κινητό σου και
 3. Ολοκληρώνεις τη παραγγελία και η συσκευή βρίσκεται στο δρόμο για σένα!
Τι συσκευή μπορώ να αποκτήσω με voucher;
Tablet, Laptop, Desktop ή All-In-One PC. Αλλά όχι οποιοδήποτε! Για κάθε κατηγορία υπάρχουν ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να καλύπτονται, ενώ όλες οι συσκευές πρέπει να έχουν λογισμικό ασφάλειας διαδικτύου και εγγύηση δύο ετών. Στο e-lenovo.gr εξασφαλίσαμε απόθεμα χιλιάδων συσκευών σε τεράστια ποικιλία για σένα και μαρκάραμε τις συσκευές που καλύπτουν τις προδιαγραφές με το σήμα ‘Ψηφιακή Μέριμνα – Εγκεκριμένο’.
Θέλω συσκευή που δεν κάνει ακριβώς €200 ευρώ, τι κάνω;
Αν η επιλογή σου κοστίζει ως €200 ευρώ, την έχεις δωρεάν! Αλλιώς το ποσό του voucher αφαιρείται από το καλάθι σου και πληρώνεις τη διαφορά με όποιο τρόπο σε βολεύει: κάρτα, κατάθεση ή αντικαταβολή στη πόρτα σου!
Μπορώ να αγοράσω με τιμολόγιο;
Όχι, το πρόγραμμα επιτρέπει μόνο Απόδειξη Λιανικής Πώλησης.
Μπορώ να πάρω και άλλα είδη μαζί;
Ναι, αλλά θα τα πληρώσεις πρόσθετα, μαζί με όποια διαφορά ίσως έχει προκύψει από την αγορά σου. Το voucher επιδοτεί μόνο τα εγκεκριμένα tablet, laptop, desktop ή All-In-One PC.
Θα με βοηθήσετε να διαλέξω;
Φυσικά! Έχουμε τεράστια γκάμα και μας ενδιαφέρει να επιλέξετε το καλύτερο. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις προτάσεις μας! Ακόμα καλύτερα, κάλεσε στο 215.215.0800 ή στο 231.231.0800 από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ καθημερινές, ή το Σάββατο πρωί και ένας ειδικός θα σε ξεναγήσει, απλά, γρήγορα και σωστά.


Μάθε πρώτος τις νέες παραλαβές, αποκλειστικές προσφορές, ενδιαφέροντα νέα και διαγωνισμούς!


 
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0" με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - NextGenerationEU.


Η εταιρεία μας θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία σας για να σας ενημερώνει σχετικά με το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα και να σας στέλνει προτάσεις, προσφορές και νέα σχετικά με το ενδιαφέρον σας

Μπορείτε άμεσα να αλλάξετε την επιλογή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο 'Unsubscribe' ή 'Διαγραφείτε' από τη λίστα, που φροντίζουμε να υπάρχει σε κάθε επικοινωνία μας. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο info@lenovoexclusive.gr. Τηρούμε μέτρα ασφαλείας και αυστηρές διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Δείτε αναλυτικά τα δικαιώματά σας, τους όρους χρήσης και πληροφορίες για την οδηγία GDPR στο www.e-lenovo.gr/terms .