Νέο Lenovo ThinkVision T27HV QHD-IPS*DockUSB-C *Cam-Audio Tilt/Swivel TCO 3Y

Lenovo ThinkVision T27HV QHD-IPS*DockUSB-C *Cam-Audio Tilt/Swivel TCO 3Y

Το νέο monitor της Lenovo, βραβευμένο για το μοναδικά λεπτό του Design!

Η οθόνη ThinkVision T27hv από τη Lenovo διαθέτει εντυπωσιακή οθόνη, 27 ιντσών και 3 ψηφιακές θύρες εισόδου. Η Lenovo ThinkVision® T27hv προσφέρει εκπληκτική ανάλυση QHD (2560 x 1440) με εργοστασιακά βαθμονομημένη ακρίβεια (99% sRGB) για εξαιρετικές λεπτομέρειες και την πιο πλούσια χρωματική παλέτα. Με το ενσωματωμένο USB Hub μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα, να φορτίσετε συσκευές ή ακόμα και να επεκτείνετε την οθόνη σας χωρίς να μπλέκεστε με τα καλώδια.

Η Thinkvision T27hv διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα ανάλυσης 1080p, και 2 x ηχεία 3w για να μπορείτε να κάνετε τις συνδυαλέξεις σας με άνεση και χωρίς περιτές συσκευές.

Προσθέστε σε όλα τα παραπάνω τα 3 χρόνια εγγύησης και έχετε στα χέρια σας το απόλυτα ολοκληρωμένο Monitor για τις ανάγκες σας.

 

 

Lenovo ThinkVision T27HV QHD-IPS*DockUSB-C *Cam-Audio Tilt/Swivel TCO 3Y

Σημεία Υπεροχής:


27" QHD IPS οθόνη 2560x1440 Antiglare

Color Gamut 99% sRGB

Ενσωματωμένα ηχεία, κάμερα και θύρα ethernet

HDMI + DisplayPort + USB 3.1 Type-C Gen1 + 4x USB 3.2 Gen1

3 χρόνια εγγύηση


Χαρακτηριστικά:

Οθόνη
Διαγώνιος27"
Ανάλυση2560x1440
Τύπος πάνελIPS (In-Plane Switching), WLED backlight
Color Gamut99% sRGB
Χρόνος απόκρισης4 ms (Extreme mode), 6 ms (Typical mode), 14 ms (off mode)
Αντίθεση1000:1
Φωτεινότητα350 nits
Συνδεσιμότητα
ΘύρεςHDMI, DisplayPort, 1x USB type-C, 4x USB 3.2 Gen1
Εγγύηση
Διάρκεια εγγύησηςΤρία (3) έτη
Τύπος εγγύησηςProduct exchange – Customer carry in

Lenovo ThinkVision T27HV QHD-IPS*DockUSB-C *Cam-Audio Tilt/Swivel TCO 3Y

  • 27" QHD IPS οθόνη 2560x1440 Antiglare

  • Color Gamut 99% sRGB

  • Ενσωματωμένα ηχεία, κάμερα και θύρα ethernet

  • HDMI + DisplayPort + USB 3.1 Type-C Gen1 + 4x USB 3.2 Gen1

  • 3 χρόνια εγγύηση


  • Κωδικός Προϊόντος: L24139
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • €429,00
  • Χωρίς ΦΠΑ: €345,97
  • Με Δόσεις από €20,49/μήνα

Ετικέτες: lenovo, thinkvision, t27hv, qhd-ips*dockusb-c, *cam-audio, tilt/swivel, tco, gaming, monitors

H Lenovo Exclusive και το e-lenovo.gr παρουσιάζουν ιστοσελίδες με προϊόντα στις οποίες περιλαμβάνονται τεχνικά χαρακτηριστικά, εικόνες ή/και βίντεο για τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την επιλογή προϊόντος. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι εικόνες ή/και τα βίντεο να είναι ακριβή και χρήσιμα. Παρόλα αυτά, τα στοιχεία παραμένουν ενδεικτικά και η Lenovo Exclusive δεν φέρει καμία ευθύνη για διαφορές ή τυπογραφικά λάθη. Κατά προέκταση, τυχόν λανθασμένη αναφορά σε τεχνικό χαρακτηριστικό και τυχόν διαφορά σε εμφάνιση εικόνας ή video, δεν αποτελούν παραπλάνηση και δεν δύναται να χρησιμοποιηθούν ενάντια στα συμφέροντα της Lenovo Exclusive. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας και τις προτάσεις σας για διόρθωση, για αυτό εάν διαπιστώσετε κάποιο λάθος, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως. Οι τιμές αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο σε αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος από τελικούς πελάτες με υποχρεωτική μέθοδο προπληρωμής (μετρητά, κάρτα, αντικαταβολή) και κατά συνέπεια δεν περιλαμβάνουν δαπάνες για πίστωση/χρηματοδότηση, τέλη ή κρατήσεις Δημοσίου ή άλλες επιβαρύνσεις, οι οποίες υπολογίζονται χωριστά. Η εταιρεία μας δύναται να αρνηθεί την εκτέλεση παραγγελίας προς μεταπωλητές. Η διαγεγραμμένη τιμή αντιστοιχεί στην τιμή καταλόγου Lenovo Exclusive και όχι σε τιμή προηγούμενης προσφοράς ή πώλησης. Η τιμή προσφοράς ισχύει μόνο για άμεση παραγγελία και δύναται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. H εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής αποτελεί εκτίμηση και όχι δέσμευση του καταστήματος μας και έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα..