Αποδοχή cookies: To e-lenovo.gr χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία του.

ThinkPad

 

 
 

 

 

 

Θρυλική αντοχή. Καινοτομία. Ευρεία γκάμα.

 

Οι επαγγελματικοί υπολογιστές ThinkPad αποτελούν διαχρονικά την επιλογή των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως. 25 χρόνια πριν, ήταν όταν έκανε την εμφάνισή του το πρώτο θρυλικό μοντέλο ThinkPad 700c με το χαρακτηριστικό Track-Point - το καθιερωμένο πια σήμα κατατεθέν των ThinkPad. Έκτοτε ακολούθησαν πολλές καινοτομίες και ημερομηνίες - σταθμοί για την ιστορία των ThinkPad, όπως το ταξίδι του ThinkPad 750c στο διάστημα, το 1993, και η δημιουργία του ThinkPad 701c με το εντυπωσιακό Butterfly πληκτρολόγιο, το 1995. Σήμερα, η οικογένεια Think έχει μεγαλώσει και διαθέτει μία ευρεία γκάμα καινοτόμων, επαγγελματικών προϊόντων όπως μικροσκοπικούς σταθερούς υπολογιστές Tiny για εξοικονόμηση χώρου στο εργασιακό περιβάλλον, επαγγελματικά tablets με ενσωματωμένο projector, και ευέλικτα laptops με πανίσχυρες λειτουργίες.

 

Τα 3 βασικά κέντρα έρευνας και ανάπτυξης που εδρεύουν στην Ιαπωνία, την Κίνα και τις ΗΠΑ, αποτελούν βασικό παράγοντα της επιτυχίας της οικογένειας Think. 1400 ερευνητές δουλεύουν αδιαλείπτως, από τον καιρό της IBM, με στόχο τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και καινοτομία, και με γνώμονα τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της ανταγωνιστικότητα των εταιρειών και τη μείωση του κόστους λειτουργίας τους.

 

 

Αντοχή

Τα κορυφαία ThinkPad σήμερα, είναι πιστοποιημένα με 12 τεστ στρατιωτικών προδιαγραφών, καθώς παράλληλα υπόκεινται σε πάνω από 200 ποιοτικούς ελέγχους. Έτσι, διασφαλίζεται ότι λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία σε ακραίες συνθήκες και μετατρέπουν τα Think στον πιο αξιόπιστο επαγγελματικό συνεργάτη.

 

 

Καινοτομία

Κάθε νέα σειρά φέρνει και νέες καινοτομίες που κάνουν τους χρήστες μίας επιχείρησης πιο παραγωγικούς και αποτελεσματικούς ενώ παράλληλα τη βοηθούν να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό της.

  • Power bridge - έως και 25 συνεχείς ώρες λειτουργίας* και δυνατότητα εναλλαγής μπαταρίας για ακόμα περισσότερη αυτονομία, ενώ η λειτουργία του μηχανήματος συνεχίζεται
  • ThinkEngine - 33 αισθητήρες για ολοκληρωμένη παρακολούθηση του συστήματος και τη βελτιστοποίηση των πόρων του
  • Smart USB protection μέσω BIOS - απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας αρχείων

και ένα πλήθος ακόμα καινοτομιών, καθιστούν τα Think το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο. 

*X260 με 6-cell battery


 

Ευρεία Γκάμα

Οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί των προϊόντων Think μελετούν τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία και των επιχειρήσεων, και κατασκευάζουν προϊόντα ικανά να καλύψουν κάθε τους ανάγκη στο 100% και να βελτιστοποιούν την παραγωγικότητά τους, και παράλληλα χωρίς περιττά χαρακτηριστικά που δημιουργούν πρόσθετα κόστη.


 

Windows 10 Pro σημαίνει σοβαρή χρήση.

Οι συσκευές με Windows 10 Pro σας προσφέρουν τις ισχυρές βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για τους υπολογιστές της επιχείρησής σας, όπως περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας, βελτιωμένο έλεγχο και αξιόπιστες και καινοτόμες συσκευές. Σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους πόρους σας για να καταφέρετε περισσότερα.

 

 

 

Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε το δικό σας ThinkPad